Vaihde (09) 878 9900
(ma-pe klo. 7-17)
myynti@korsisaari.fi 
palaute@korsisaari.fi 

inspecta-certified.jpg logo_luotettavakumppani_RGB_-jpg-.jpg

Mobiililippu on hyvä vaihtoehto, kun matka alkaa pian tai sopivaa käteisrahaa ei ole.

Mobiililipun voi ostaa matkapuhelimeen ladattavalla PayiQ Tickets sovelluksella. Sovelluksen voi ladata omalle puhelimelle https://payiq.net/fi-fi/payiq_tickets.html tai älypuhelinten sovelluskaupoista. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja maksutavan valitsemista.

Sovelluksella voi aloituskampanjan aikana 1.3.2017 – 30.6.2017 ostaa kertalippuja, jotka oikeuttavat yhteen vaihdottomaan tai vaihdolliseen kertamatkaan. Lipuissa on vaihtoaikaa 80 minuuttia. Mobiililipun voimassaolo alkaa tilaushetkestä. Lipputuotevalikoimaa muutetaan ja laajennetaan aloituskampanjan jälkeen. Samalla puhelimella voi tilata useammankin lipun (esim. yhdessä matkustavat). Lippu on voimassa heti, kun ostos on suoritettu onnistuneesti. Maksun jälkeen lippu ilmestyy sovelluksen Liput-välilehdelle, jolla näkyvät kaikki voimassa olevat lippusi. Lipun jäljellä oleva voimassaoloaika näkyy QR-koodin yläpuolella. Historia-välilehdeltä näkee aiemmin tilattujen mobiililippujen tiedot.

Mobiililippu näytetään bussiin noustaessa kuljettajalle, joka lukee lipun manuaalisesti. Lipussa on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika. Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.

Matkan voi maksaa jälkiveloitteisella Svea-laskulla, pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard) tai Danske Bankin MobilePayllä. Kaikkien lippujen hintoihin lisätään maksutapalisä. Lisän suuruus on 0,20 €/kertalippu.

Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi ja englanti.

Sovelluksen on tehnyt IQ Payments Oy.

Mobiililippuhinnat aloituskampanjan aikana 1.3.-30.6.2017:

Kertamatka Korsisaari-yhtiöiden linja-autoilla mistä tahansa minne tahansa; lipun voimassaoloaika ja vaihto-oikeus 80 min.

Hinta €

Lähtö klo 4.50 – 23.59

5,00

Lähtö klo 0.00 – 4.49

14,00

Kertalipun hintaan lisätään 0,20 € maksutapalisä.

Mobiililipulla matkustaminen

Mobiililipulla voi matkustaa Korsisaari-yhtiöiden ajamassa joukkoliikenteessä Helsingin/Espoon/Vantaan ja Nurmijärven välillä tai Nurmijärven sisällä. Sopimusteknisistä syistä liput eivät käy toistaiseksi Hyrylän suunnan linjoilla 637 ja 937 eivätkä linjalla 45 Hyvinkään alueella.

Mobiililippu ei kelpaa muiden liikennöitsijöiden linjoilla Nurmijärvellä (linjat 480, 480K, 480V, 480Y, 480Z, 481, 485, 485Z, 486, 487) eikä kaukoliikenteen pikavuoroliikenteessä Hämeenlinnanväylällä.

Mikäli matka alkaa tai päättyy HSL-alueella, ei HSL:n matkakorttia tai muuta HSL-lippua voi käyttää matkan osamaksuna. Mobiililippua ei myöskään myydä HSL-alueen sisäisille matkoille, vaan tällöin on käytettävä HSL:n lipputuotteita.